3D visualisering

Jeg udfører 3D visualisering i 3DS Max eller SketchUp. Visualiseringer af arkitektur eller produkter som still-billeder eller animeret og redigeret til video med speak og musik.

Ved byggeri kan en 3D visualisering illustrere størrelsesforhold, materialer og indpasning i omgivelserne. Visualiseringerne kan lægges ind på eksisterende fotos og give en fornemmelse af hvordan det færdige byggeri vil se ud.

Ved produktdesign kan en visualisering hjælpe til at forklare idéer til investorer og samarbejdspartnere. 3d modellen kan endvidere bruges til at eksperimentere med materialer og farver før det endelige design fastlægges.

Eksemplet til højre er fra et idéprojekt til Børneskolen Bifrost i Herning.

App til iPad

"Danske arkitekter" er en app til iPad, der giver et godt overblik over hvad der er aktuelt blandt de danske arkitektfirmaer. App'en er udviklet i Xcode.

Hent app'en på App Store

Video med 3D effekter

Video med præsentation af arkitekturillustrationer. Videoen er redigeret i AfterEffects og er et eksempel på en tredimensionel måde at vise todimensionelle tegninger på.

Se video på YouTube

Arkitekturillustration

Eksempler på arkitekturillustrationer udført med håndtegnet udtryk og farvelagt med akvarel. Udtrykket kan godt være moderne selv om teknikken er traditionel. Idéer til byggeri udføres.

Se flere illustrationer