App design og udvikling

Jeg designer og udvikler app's til iPhone og iPad. App markedet er i rivende udvikling. Forventede antal downloadede apps i 2013: 80 mia, i 2016: 300 mia. De tal taler for sig selv.

Flot design og god markedsføring er vejen til succes i App Store. Jeg har udviklet forskellige apps: lige fra butikspræsentation af Amio's butikker over spil til interaktive bøger. Jeg udfører illustrationer og ikoner i både håndtegnet streg og vektorbaseret streg som kan skaleres til forskellige størrelser.

Jeg har erfaring med at udvikle i et såkaldt "physics" baseret udviklingsmiljø - dvs. et kodebibliotek med mulighed for at lave apps der følger fysikkens love såsom; tyngdekraft, gnidningsmodstand, elasticitet mv. Herved kan skabes meget interaktive apps med ekstra oplevelser idet bevægelserne reagerer på acceleratoren i iPhonen eller iPad'en.

Kontakt mig hvis din virksomhed eller forening skal have udviklet en app.
AppFar udfører App design og udvikling i Holstebro, Viborg, Herning og Århus

App til iPad

"Danske arkitekter" er en app til iPad, der giver et godt overblik over hvad der er aktuelt blandt de danske arkitektfirmaer. App'en er udviklet i Xcode.

Hent app'en på App Store

Video med 3D effekter

Video med præsentation af arkitekturillustrationer. Videoen er redigeret i AfterEffects og er et eksempel på en tredimensionel måde at vise todimensionelle tegninger på.

Se video på YouTube

Arkitekturillustration

Eksempler på arkitekturillustrationer udført med håndtegnet udtryk og farvelagt med akvarel. Udtrykket kan godt være moderne selv om teknikken er traditionel. Idéer til byggeri udføres.

Se flere illustrationer