Illustration

Jeg udfører illustrationer i klassisk håndtegnet streg samt digitale illustrationer til internet og app's. Illustrationerne farvelægges enten analogt med akvarel eller i PhotoShop med mulighed for at tilføje fine detaljer og atmosfære. Jeg har stor erfaring med illustration af arkitekturprojekter.

Proces illustrationer kan bruges som enkelt illustrationer der vedlægges som bilag til et projekt eller som film med animation og speak der lægges på YouTube eller Vimeo. En forklarende illustration eller video kan hjælpe modtageren af dit budskab til hurtigere at få indsigt i komplekse eller geniale idéer, og hermed forbedre muligheden for forståelse af konceptet.

Markedet for app's til smartphone og tablets er i rivende udvikling. Jeg udfører illustrationer og design til apps. Jeg har endvidere erfaring med animation udført i Flash og eksporteret som billedsekvenser der kan bruges som animation i app's mv.

Webdesign

Jeg har mange års erfaring med webdesign i HTML, CSS og JavaScript. Jeg har endvidere erfaring med Bootstrap 4 og responsive webdesign. Jeg har udviklet flere wordpress sider.

Eksempel på hjemmeside

Video med 3D effekter

Video med præsentation af arkitekturillustrationer. Videoen er redigeret i AfterEffects og er et eksempel på en tredimensionel måde at vise todimensionelle tegninger på.

Se video på YouTube

Arkitekturillustration

Eksempler på arkitekturillustrationer udført med håndtegnet udtryk og farvelagt med akvarel. Udtrykket kan godt være moderne selv om teknikken er traditionel. Idéer til byggeri udføres.

Se flere illustrationer