Info

Jeg er uddannet arkitekt. Jeg har mange års erfaring i tegnestuearbejde indenfor arkitektur og design.

Jeg har sideløbende med mit job som arkitekt taget flere kurser i visualisering og programmering. Jeg har erfaring med programmering i Java, Javascript, HTML5, CSS, PHP og objective-C. Jeg er superbruger i Adobepakken og har et bredt kendskab til illustration, design og layout. Animation og videoredigering i AfterEffects er et medie i vækst og rummer fantastiske muligheder for at præsentere produkter og arkitektur på en levende og original måde.

Har du brug for hjælp til at udvikle et produkt eller et projekt indenfor internet eller mobile applikationer, eller har du brug for sparring eller hjælp til illustration af dit byggeprojekt, så tag kontakt på bo(at)bodot.dk

Bo Kalvslund, mobil: 53195255 email: bo(at)bodot.dk

Webdesign

Jeg har mange års erfaring med webdesign i HTML, CSS og JavaScript. Jeg har endvidere erfaring med Bootstrap 4 og responsive webdesign. Jeg har udviklet flere wordpress sider.

Eksempel på hjemmeside

Video med 3D effekter

Video med præsentation af arkitekturillustrationer. Videoen er redigeret i AfterEffects og er et eksempel på en tredimensionel måde at vise todimensionelle tegninger på.

Se video på YouTube

Arkitekturillustration

Eksempler på arkitekturillustrationer udført med håndtegnet udtryk og farvelagt med akvarel. Udtrykket kan godt være moderne selv om teknikken er traditionel. Idéer til byggeri udføres.

Se flere illustrationer